Doctor Kuyperkade 13, Maassluis
Telefoonnummer: +31 6 42 43 68 61
E-mailadres: info@faveur.nl

IBAN: NL17 TRIO 0379 2834 09

Social Media:
Facebook: faveurmaassluis
Instagram: faveurmaassluis

 

Dagje weg Maassluis

Maassluis is nog niet heel bekend bij het grote publiek. Maar als je er eenmaal bent geweest heeft het je hart gestolen, al zeggen we het zelf. Bruisende terrassen, ambachtelijke ijssalon en enthousiaste winkeliers maken het stadshart van Maassluis een dagtrip waard.

Wat niet mag ontbreken bij een dagje weg naar Maassluis is natuurlijk een bezoekje aan onze winkel Faveur, aan de vliet! Direct tegenover Faveur vind je onze andere winkel: kringloopwinkel de Doorsluizer (link). Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer leuke winkels te bezoeken in het stadshart van Maassluis. Voor het tevreden houden van je maag of een momentje van ontspanning zijn er diverse gezellige lunchrooms, zoals één van onze leuke buren: Vrolijk aan de Vliet (link). Ook kan je tijdens je uitje Maassluis een lekker ambachtelijk ijsje halen bij Luciano (link) of Jeroen de IJsmaker (link).

Een overzicht van alle hotspots is te vinden op de website van Ervaar Maassluis (link). Last but not least, is een uitje naar Maassluis natuurlijk super te combineren met een (mid)dagje strand. Het metrostation is op loopafstand van het Stadshart van Maassluis en brengt je binnen nog geen halfuur naar strand Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam én Rotterdam.